Energie voor de eindsprint

Energie voor de eindsprint

De vakanties zijn weer voorbij.  Nederland  schaalt weer op, organisaties komen in beweging. Opgeladen met positieve energie zetten we koers richting het einde van 2015. De komende maanden staan veelal in het teken van de “eindsprint”. Bespreken van de behaalde resultaten en het maken van plannen en budgetten ten aanzien van 2016. Natuurlijk vormt daarbij onlosmakelijk de jaarlijkse beoordelingsronde een belangrijk stuurelement.

Aandacht voor de resultaten, de wijze waarop deze behaald zijn en stilstaan bij het groeipotentieel van de organisatie én de medewerkers. Een goed beoordelingsgesprek geeft duidelijkheid, energie en zorgt voor een positieve beweging van de medewerkers en dus van de organisatie. In onze nieuwsbrief staan we stil bij beoordelingsgesprekken en leest u hoe een van onze deelnemers onze  gerichte opleiding ervaren heeft.
Naast alle beweging richting uw medewerkers heeft de overheid ons de afgelopen maanden in beweging gezet met betrekking tot de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)  en de WerkKosten Regeling (WKR). Tijdens onze workshops hebben wij hier de nodige aandacht aan besteed.

Wilt u weten en controleren of uw organisatie WWZ en WKR proof is? Vraag  dan onze WWZ / WKR Scan aan.
In samenwerking met OAMKB voert een van onze HR professionals bij u ter plaatse een scan uit. De resultaten worden besproken en mogelijke vervolgacties worden benoemd. Op deze wijze kunt u met een gerust hart de beoordelingen tegemoet zien en waar gewenst contracten verlengen, aan de slag met secundaire arbeidsvoorwaarden of andere leuke emolumenten.

Wij staan voor u klaar!

Groeten
René Raats