Persoonlijke effectiviteit staat voor het managen van uw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Zeg bijvoorbeeld niet altijd ‘ja’, als u eigenlijk ‘nee’ bedoelt. Tijdens onze trainingen leert u voorrang te geven aan uw sterke punten en het beste uit uzelf te halen. U wordt effectiever en zult meer plezier in uw werk ervaren. Geef uw (professionele) leven een positieve nieuwe impuls door intensief te werken aan uw communicatievaardigheden, persoonlijke profilering, ontwikkeling, groei en effectiviteit.

 

Onze trainingen persoonlijke effectiviteit:

 • Time management

  Te veel (ad hoc) werk, een hoge werkdruk, werkzaamheden niet afkrijgen en het gevoel hebben geen grip op zaken te hebben. Meld u aan voor de training timemanagement en leer uzelf effectief te wapenen tegen tijdgebrek, onrust al dan niet door de knelpunten in de organisatie en de dagelijkse stortvloed aan  informatie.

 • Presentatievaardigheden

  Een presentaties geven: bij menigeen zorgt dit voor hartkloppingen. Toch is dat niet nodig, want iedereen kan leren presenteren. Door technieken en handigheidjes te leren kunt ook ú ervoor zorgen dat u (meer) overtuigend overkomt en uw presentatietechnieken verbeteren.

 • Omgaan met culturen en bedrijfsculturen

  Iedere organisatie heeft zijn eigen cultuur en bedrijfscultuur. Het is belangrijk om beide te managen en in de juiste richting te sturen om de bedrijfsdoelstellingen beter te kunnen realiseren. In deze training gaan we in op beide aspecten en geven u handvatten die u direct in praktijk kunt brengen.

 • Softskills voor technische professionals

  Technici spreken vaak dezelfde ‘taal’. Dat kan heel helder en effectief zijn, maar dat is niet altijd voldoende. Gelijk hebben is één ding, maar gelijk krijgen is iets anders. Hierbij gaat het ook vaak om de manier waarop er gecommuniceerd wordt. In deze trainingen leert u die vaardigheden (softskills) die niet iedereen vanzelfsprekend in huis heeft.

 • Succesvol solliciteren

  In de training succesvol solliciteren leert u de do’s en dont’s van het solliciteren. Wij leren u presentatietechnieken die belangrijk zijn voor de eerste indruk. Maar ook technieken om zelfverzekerd en overtuigend over te komen en rust te brengen in het gesprek zullen aan bod komen.