Team ontwikkeling

Odygós heeft een doelmatig concept ontwikkeld waarmee wij u helpen de teams binnen uw organisatie in beweging te krijgen en vooral te houden. Het resultaat is een verbeterde prestatie van uw teams en dus van uw totale organisatie!

De basis voor het traject is een team-analyse aan de hand van de DISC methodiek. Hiermee maken we de ontwikkelbehoeftes en de mogelijkheden voor performance-verbeteringen inzichtelijk. Op basis van een analyse worden de onderdelen van het programma samen met u vastgesteld.

Een (h)echt team maken van uw medewerkers? Informeer dan naar onze mogelijkheden op het gebied van team ontwikkeling.

EQForce Ervaringsdag

Als je weet wat je motiveert, kun je je doelen helder stellen. Inzicht in gedrag helpt om talenten en kwaliteiten te benutten. Dat levert niet alleen meer energie en plezier, maar ook meer resultaat op. Zelf een unieke middag ervaren waarbij uw eigen gedrag en vaardigheden centraal staan, maar ook de invloed van het individueel handelen op het team? Kom dan naar onze EQForce Ervaringsdag! Neem contact met ons op of volg onze nieuwsbrief om op het hoogte te zijn van onze eerstvolgende EQForce ervaringsdag.

Blijf op de hoogte!