Signaleert u stresssignalen, vermoeidheid of een verhoogd verzuimpercentage?

Voorkom langdurige uitval en burn-out klachten bij medewerkers middels onze doelgerichte vitaliteitscoaching.

Odygós heeft in samenwerking met Zuidenwind coaching & training een programma ontwikkeld dat voor uw medewerkers een oplossing biedt bij (dreigende) uitval.

 

Werken aan het zelfregulerend vermogen verhoogt de levenskwaliteit, geeft zicht op de kernkwaliteiten en voorkomt uitval. Ons programma, uitgevoerd door ervaren coaches, geeft inzichten en helpt uw medewerkers valkuilen in hun functioneren helder te krijgen.

Onze aanpak:

  1. Inventarisatie/intake waarbij de probleemstelling helder wordt en op basis waarvan een maatgerichte en persoonlijke aanpak wordt bepaald.
  1. Met behulp van een drijfverenanalyse en een gerichte toelichting, krijgt de medewerker inzicht in de kernkwaliteiten en valkuilen en zorgt dit voor een betere energiebalans.
  1. In diverse sessies, waarin we werken met een onconventionele coachingsaanpak, krijgt de medewerker inzicht in de persoonlijkheidskenmerken en de dieperliggende patronen.
  1. Een afsluitende bijeenkomst geeft zicht op de teruggevonden balans en mogelijke verdere interventies.

 

We bieden handvatten die in de toekomst kunnen helpen om tijdig signalen te herkennen en eventuele oorzaken te kunnen beïnvloeden.

Mocht de medewerker daarnaast de behoefte hebben om verder te gaan met zijn/haar persoonlijke ontwikkeling, dan is er tevens de mogelijkheid tot het afnemen van een aansluitend programma of een loopbaancoachingstraject.

De totale investering voor ons programma bedraagt € 945,- excl. btw. Dit tarief is inclusief een analyse rapportage, locatiekosten en inzet van diverse ondersteunende middelen.

Blijf op de hoogte!