Coachings- en trainingsprogramma

Coachings- en trainingsprogramma

Opdrachtgever: Tss4U
Naam: Jan-Willem Hendriks
Functie: Managing Director

“Om de interne samenwerking met daarin de onderdelen communicatie en team-samenhang bij Tss4U verder te professionaliseren, voerden we met Odygós het coachings- en trainingsprogramma “gericht communiceren” uit. Een onderdeel hiervan is de Q4 Profiles “DISC” analyse die de verschillen tussen mensen inzichtelijk maakt en bovenal inzicht in jezelf geeft. Een soort van “kleur bekennen. René Raats was onze contactpersoon en tevens uitvoerende namens Odygós.

De gesprekken per individu en afdeling, inclusief de gehele Tss4U bemanning waren van hoge toegevoegde waarde. Gezien het succes hebben we de Q4 analyse als standaard ingevoerd bij nieuwe medewerkers. Het “teamgrid” is nu een integraal onderdeel van HRM en communicatie. René is voor Odygós een boegbeeld. De wijze waarop hij types (“kleuren”) weet te presenteren is een lust om te ervaren. Hij maakt heel eenvoudig duidelijk wat je met goede persoonlijke communicatie kunt bereiken of met slechte kunt beschadigen. Hij is zeer bevlogen, een echte inspirator en fijn om mee te werken.

Wij zijn inmiddels met twee verdere interne trainingen met Odygós aan de slag en hebben dan ook niets dan lof over de voorbereiding en de uitwerking van de training en de analyses”.