“De klant centraal!” Dat is een gouden stelregel binnen marketing. Zonder klant heeft de organisatie immers geen bestaansrecht. Middels onze training marketing management leert u met commercieel inzicht nieuwe producten of diensten in de markt te zetten en mensen en merken met elkaar te verbinden.

Bent u daarnaast op zoek naar een effectievere manier om uw social media kanalen in te zetten? Tijdens onze training krijgt u inzicht in de mogelijkheden van de diverse kanalen en hoe u uw doelgroep effectiever bereikt met social media.

 

Onze marketing trainingen:

  • Marketing management 1

    U bent  startend marketeer en wilt zich verder ontwikkelen in het marketingvak. In deze marketing managementtraining komen onder andere de volgende vragen aan bod. Op welke klanten richt u zich? Op welke manier positioneert u uw bedrijf en producten en hoe zorgt u ervoor dat klanten blijven terugkomen?

  • Marketing management 2

    U bent marketeer en wilt zich zelf bekwamen in het  formuleren van een effectieve marketingstrategie voor uw organisatie. Tijdens de opleiding gaan we de aanslag met analyse methodieken en het formuleren van strategische marketing opties. Vervolgens leert u om van daaruit verantwoorde keuzes te maken en een implementatieplan te schrijven. Desgewenst begeleiden wij u naar het NIMA B examen (zowel theoretisch als praktisch).

  • Social media training

    Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de marketingmix. Bent u op zoek naar een effectievere manier om uw social media kanalen in te zetten? Tijdens onze training krijgt u inzicht in de mogelijkheden van de diverse kanalen en hoe u uw doelgroep effectiever bereikt met social media.