Ontwikkelen van mensen én teams, dat is onze passie.

“Odygós ontwikkelen doe je samen” is kenmerkend voor de wijze waarop we de activiteiten van onze organisatie vormgeven.
Mensen en organisaties activeren en stimuleren om de beweging naar een gewenste ontwikkeling in te zetten.

De inzet van onze dienstverlening helpt mensen zich te ontwikkelen en vaardigheden op te doen om die ontwikkeling mogelijk te maken.

Daarnaast zal de inzet van onze HR-professionals uw organisatie ondersteunen om de gewenste ontwikkeling te faciliteren en te borgen binnen uw organisatie.
In onze aanpak houden we rekening met de veranderingen in wetgeving en in de arbeidsmarkt. Samen een ontwikkeling brengen in uw organisatie en de gewenste resultaten bereiken.
Of het nu gaat om het opleiden, trainen of coachen, elke ontwikkelbehoefte vraagt of specifiek aandacht, immers elk mens, team of ontwikkelvraagstuk is anders.
Samen met onze professionals kunnen we deze aandacht voor u organiseren en middels op maat gemaakte programma’s vormgeven.

Van training naar ontwikkeling.

Odygós richt zich al vanaf 2002 op het trainen en begeleiden van bedrijven bij verschillende vraagstukken rondom het ontwikkelen van mensen.
Persoonlijke ontwikkeling, groepsdynamica en trainingen die bijdragen tot de verhogen van individuele én groepsprestaties zijn al jaren onze professie.

Dit geven we vorm door de inzet van ons ruim aanbod aan effectieve trainingen en coachingsprogramma’s. Daarnaast bieden wij adequate HR-ondersteuning op alle niveaus.
Dat hier een verbetering van de prestatie voor de hand ligt is voor ons vanzelfsprekend.

Onze kracht ligt in het samen ontwikkelen van capaciteiten.
We ontwikkelen de samenwerking in teams, optimaliseren het individuele werkvermogen en werken samen aan het bereiken van nieuwe resultaten.

Op onze referentiepagina vindt u een overzicht van bedrijven die we reeds met succes hebben mogen ondersteunen in hun ontwikkelingsvraagstuk.
Graag vertellen wij u onder het genot van een kopje koffie, wat onze aanpak voor u kan betekenen.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.