Een complementaire samenwerking

Een complementaire samenwerking

Enige maanden geleden werd ik in mijn zoektocht naar samenwerkingspartners geattendeerd op Odygós. Eén gesprek met Rene was voldoende om tot de conclusie te komen dat onze drijfveren op een lijn zitten. Ons doel is mensen en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkeling, zodat ze het beste uit zichzelf halen. Waar Odygós voornamelijk op organisatie- en teamniveau werkt, is Ganesha, ‘t-Huis voor Loopbaanadvies voornamelijk gericht op individuele begeleiding van mensen.

Profiel
In de afgelopen 15 jaar heb ik ervaring opgedaan als HRM-adviseur. In deze functie hield ik mij voornamelijk bezig met de ontwikkeling van medewerkers en management. Deze kennis en mijn persoonlijke ervaringen zet ik nu in om mee te denken en oplossingen aan te bieden bij personele vraagstukken binnen de overheid en het bedrijfsleven. Deze vraagstukken kunnen liggen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, outplacement wegens boventalligheid of disfunctioneren, (dreigend) ziekteverzuim, competentieontwikkeling en/of werving en selectie. Door mijn werkervaring ben ik bekend met hun wetgeving en werkwijze.

Meer weten over Ganesha. Neem dan een kijkje op de website. 

Ganesha_Logo-300x138