Inzicht in drijfveren van uw mensen?

Om kandidaten meer inzicht te geven in hun persoonlijke dieperliggende drijfveren en interesses voeren wij in samenwerking met Q4 Profiles diverse analyses uit. De kandidaat krijgt niet alleen inzicht in zijn/haar persoonlijke gedragsstijl, maar werkgevers krijgen tevens inzicht in de werkinteresses van hun team. Waar liggen de passies?

Onze Q4 analyses passen bij een breed publiek
De Persoonlijke Stijl analyse, geeft inzicht in de verschillen tussen mensen, maar vooral inzicht in uzelf. Uw natuurlijke manier van doen, uw omgang met bepaalde situaties onder druk en uw stijl van communiceren. Wat zijn uw onbewuste drijfveren? Het rapport dat ontstaat aan de hand van een test, analyseert uw natuurlijke gedragsstijl.

De Persoonlijke Interesses Analyse is gericht op onze passies en interesses
Het geeft aan welke interessegebieden ons prikkelen en aanspreken, zowel in ons werk als in ons privé-leven. Het is de kunst om deze passies aan te spreken, dat werkt motiverend. Het geeft positieve energie en voldoening. In het rapport wordt aangegeven welke werkinteresses in grote mate uw werkplezier beïnvloeden en welke activiteiten hiermee gepaard gaan.

Bent u benieuwd wat het voor u of uw team kan betekenen? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Odygos   Q4