Virginie Kosumi nieuw teamlid bij Odygós

Virginie Kosumi nieuw teamlid bij Odygós

Sinds januari van dit jaar is Virginie ons team komen versterken. Ze stelt zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Virginie Kosumi en met mijn gezin woon ik in het Heuvelland. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als counselor en coach ben ik sinds 2008 zelfstandig ondernemer vanuit mijn bedrijf Zuidenwind coaching & training. Reeds lange tijd werk ik samen met Odygós en vanaf januari 2018 maak ik daarnaast, met veel plezier, ook deel uit van het team van Odygós.

In mijn manier van coachen ben ik met name beïnvloed door het systemisch gedachtegoed en mijn liefde voor de natuur en paarden in het bijzonder.

We zijn allemaal onderdeel van een groter geheel en voortdurend op zoek naar een balans tussen eigenheid en verbondenheid. Door op zoek te gaan naar iemands innerlijke drijfveren, naar wat iemand echt wil maar ook kan, hoop ik bij te dragen aan het (her)ontdekken van wie iemand werkelijk is zonder daarbij de context uit het oog te verliezen. Kernwoorden die mij als coach omschrijven zijn: professioneel, ervaren, gedreven, verbindend, eerlijk, humor, diepgang en nabijheid.

In 2017 heb ik de opleiding tot DISC consultant afgerond. De opgedane kennis en inzichten geven mij de kans om als coach/consultant diepgang en meetbaarheid te combineren. Op deze manier kan ik  een kwalitatieve bijdrage met passend resultaat leveren aan hetgeen waar Odygós voor staat: ‘mensen in beweging brengen’, een beweging passend bij de eigenheid van het bedrijf én de werknemer.”

Virginie Kosumi

Virginie Kosumi